• Tuin onderhoud

  • Tuin onderhoud

  • Tuin onderhoud


Bij BREED Advies & Realisatie bent u ook op het goede adres voor al uw tuinonderhoud.


Tuin advies

Groen in de woonomgeving en een goed onderhouden tuin zijn erg belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van uw woning. BREED Advies & Realisatie geeft u graag advies met in achtneming van al u wensen.


Tuin ontwerp

Een mooie tuin start met een sterk ontwerp. Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer en nuance in uw tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan dat bestaat uit een goed leesbaar en fullcolour tuinontwerp.


Tuin aanleg

Wilt u dat wij een nieuwe dimensie aan uw bestaande tuin geven? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundige en creatieve hovenier onder handen te laten nemen? Onze mensen staan voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen zij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp.


Tuin Onderhoud

Bent u op zoek naar een tuinman voor uw tuinonderhoud in Zeeland? Stelt u prijs op prettig contact, deskundigheid, vakmanschap en een aantrekkelijke prijs? BREED Advies & Realisatie biedt een helpende hand om uw tuin weer mooi op orde te krijgen en verzorgt een breed scala aan groene diensten. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien, bomen kappen vraagt ook om deskundigheid. Niet iedereen is een tuinman of hovenier.© 2010 - 2022 BREED Advies & Realisatie B.V. is een onderdeel van BREED Ondernemingen B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Geen gebruik zonder schriftelijke toestemming!

Webdesign & Ontwerp door Vince Beus Design  |  Fotografie door Vince Beus