Realisatie

BREED Advies & Realisatie zorgt voor een adequate uitvoering van:
Bouw, verbouw, aanbouw, opbouw, onderhoud, restauratie, renovatie, badkamers, keukens, tuinonderhoud, kozijnen, deuren, ect.

Wij hebben ervaring in onderstaande disciplines en kunnen u dan ook adviseren en ondersteunen bij al uw projecten en opdrachten.

Particuliere markt:

 • Het uitvoeren van preventief onderhoud aan uw woning (en bijgebouwen) binnen en buiten;
 • Het uitvoeren van preventief onderhoud aan uw installaties w.o. elektra en CV;
 • Verbouwen van woningen;
 • Het leveren en plaatsen van dakkapellen;
 • Vervangen of herstellen van daken (dakbeschot, isolatie, dakpannen, bitumen, EPDM enz.);
 • Het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen;
 • Het leveren en plaatsen van complete keukens;
 • Het leveren en plaatsen van complete badkamers;
 • Het leveren en monteren van gevelbekleding;
 • Aanbouwen aan woningen, zoals bijkeukens en serres;
 • Opbouwen aan woningen, zoals extra slaapkamers en badkamer.

Zakelijke markt:

 • Wijzigen, aanpassing en uitbreiding van bedrijfspanden;
 • Interieurinrichtingen van winkels, supermarkten en horeca bedrijven;
 • Totaalverbouwingen van winkels, supermarkten en horeca bedrijven;
 • Technisch periodiek onderhoud in winkels, supermarkten, horeca bedrijven en kantoorpanden;
 • Periodiek of eenmalig onderhoud aan gas, water en elektrische installaties;
 • Kleinschalig weg- en waterbouw;
 • Grondverzet;
 • Groenaanleg en -onderhoud;
 • Opvolging van storingen en overige calamiteiten;
 • Schoonmaak van gebouwen en objecten van bijv. grafitti voor o.a. de overheid;
 • Herstel vandalisme en/of inbraakschade. 

Aanbouw | Verbouw

Je hebt een mooi huis waar je met veel plezier woont. Toch bestaat de kans dat je graag wat meer woonruimte wilt hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je huis een flink stuk groter te maken. Dit is mogelijk door aanbouw, opbouw of verbouw van de woning.

Badkamers

Wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren? Nieuw tegelwerk? Eindelijk een bad laten plaatsen? Of juist uw bad vervangen door een inloopdouche? Of wilt u het badkamermeubel monteren dat u al zo lang wilt hebben? 

Dakbedekking

Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Een dak van een woonhuis waterdicht krijgen vergt jarenlang vakmanschap. Een dak waterdicht maken kan op verschillende manieren, denk aan lijmen of branden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Dakkapellen

Het laten plaatsen van een dakkapel geeft meer ruimte, meer licht en lucht en is een meerwaarde voor uw huis. Een dakkapel is praktisch altijd vergunningsvrij. Dus ook als je geen serre of aanbouw kunt of mag toevoegen aan je huis, kun je met een dakkapel toch zorgen voor extra woonruimte en groter wonen.

Elektrotechniek

Van een simpele wandcontactdoos tot complete installaties. Wij werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Of het nu om nieuwbouw, verbouw of renovatie gaat, de kern van de aanpak van BREED Advies & Realisatie is: vakmanschap, kwalitatief uitstekende basisproducten, degelijke planning en alles tot in de puntjes installeren en afwerken.

Gevelbekleding

Wij bieden voor zowel nieuwbouw als renovatie gevelbekleding aan in een ruime diversiteit aan materialen en kleuren.

Gevelbekleding bepaalt in hoge mate de uitstraling van een gebouw. Of het nu gaat om een bedrijfspand, een appartementencomplex of een woonhuis. De gevel moet fraai en bovenal duurzaam zijn.

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van gebouwen.

Door graffiti en de tand des tijds kan het aanzicht van huizen of bedrijven worden beschadigd. Deze aanslag kan worden verwijderd met een hogedrukspuit of chemische middelen.

Glasbehandeling

Vies glas, wie stoort zich er niet aan. Nog vervelender wordt het als het moeilijk is omhet glas te reinigen. Een situatie die zich met name voordoet bij kantoren, bedrijven en wooncomplexen (appartementen). Ook word het veelal gebruik bij douchewanden en deuren

Gelukkig kan vervuiling van glas grotendeels worden voorkomen door het te behandelen met ClearShield®.

Glaszetten

Binnen ons bedrijf hebben we verschillende glaszetters. Een glaszetter is een vakman die alle werkzaamheden verricht die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen (beglazen) van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw (renovatie). En daarnaast ook glazen douchewanden en glazen douchedeuren kunnen plaatsen.

Grondverzet

Wij zijn sterk in klein tot middelgroot grondverzet.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers kunnen wij kleine tot middelgrote projecten vakkundig uitvoeren. Het bedrijf beschikt over enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die hun vak verstaan en slagvaardig te werk gaan. Onze medewerkers zijn VCA en machine afhankelijk gecertificeerd, een garantie voor veilige machines en goed opgeleid personeel.

Hoge druk spuiten

Om hardnekkige aanslag te verwijderen is een hogedrukreiniger, ook wel hogedrukspuit genoemd, een mooie uitkomst. Hogedrukreinigers hebben veel verschillende toepassingen. Zo kun je met hogedrukreinigers bijvoorbeeld je tuingereedschap, terras of auto reinigen. Welke hogedrukreiniger het beste is hangt af van wat je wilt reinigen. Wij hebben uitvoeringen tot hoge druk units.

Keukens

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of renoveren? Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken. Wij helpen u met het inmeten, tekenen, leveren en plaatsen van de keuken. Daarnaast kunnen wij loodgieterswerk, electriciteitswerk en tegelwerk uitvoeren.

Kozijnen en deuren

Bent u opzoek naar een nieuwe kunststof of houten kozijnen dan bent u bij ons op de goeie plek. Wij kunnen diversen soorten kozijnen in allerlei kleuren en ontwerpen laten maken en monteren. 

Loodgieterswerk

Heeft u ook last van een lekkende kraan of een verstopte afvoer? Of wilt u aanpassingen aanbrengen in water- en of afvoerleiding in de keuken en of de badkamer? Wilt u een nieuwe C.V. of radiatoren laten aansluiten? Dan kunnen wij dat voor u realiseren. 

Metselwerk

Metselen is een techniek waarbij stenen of blokken met specie of lijm op en tegen elkaar worden gelegd. De stenen worden in een bepaald verband aangebracht. De ogenschijnlijk simpele techniek van het metselen is meer dan het stapelen van stenen. De hoofdzaak is dat de stenen zodanig in de metselspecie worden gewreven dat alle ruimten tussen de stenen volledig volraken, met andere woorden dat er zogenoemd vol en zat wordt gewerkt.

Onderhoud

Alle woningen, gebouwen en objecten behoeven onderhoud om de levensduur te verlengen. Periodiek onderhoud is daarom van groot belang. Niet iedereen is in staat of heeft zin om met enige regelmaat een hamer, kwast of boormachine in de hand te nemen, daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Renovatie

Renovatie of renoveren is het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Er zijn vele voorbeelden van renovatie, zoals monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen.

Restauratie

Restaureren is herstellen. Restauratie is het bouwgerelateerde werk waarmee gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde in een zodanige conditie worden gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt.

Het functionele aspect in verband met het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis (wat juist bij een renovatie zeer belangrijk is).

Schilderwerk

Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd wordt voor de elementen en van een langere levensduur geniet.

Stuc / pleisterwerk

Stucwerk is dé manier om uw ruwe wand of plafond een prachtige, gladde afwerklaag te geven. Met stucwerk zijn ook uiteenlopende vormen te maken, zoals togen en koepels. Maar in de eerste plaats is vakkundig aangebracht stuc de "finishing touch" van elke verbouwing!

Tegelwerk

Een tegelzetter is een vakman die wandtegels zet en vloertegels legt. Dit kan worden gedaan door tegels in de mortel te drukken of te lijmen met speciale tegellijm. Het beroep tegelzetter is nauw verwant aan het vak van de metselaar en daar in feite ook uit voortgekomen.

Timmerwerk

Wij hebben een ruime ervaring met het vervaardigen van maatwerk oplossingen voor particulieren, bedrijven en Architecten. U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, of het nu gaat om een balie of een compleet winkelinterieur, met onze creativiteit, motivatie en ervaring geen enkel probleem.

Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een tuinman voor uw tuinonderhoud in Zeeland? Stelt u prijs op prettig contact, deskundigheid, vakmanschap en een aantrekkelijke prijs?
Wij bieden een helpende hand om uw tuin weer mooi op orde te krijgen en verzorgt een breed scala aan groene diensten. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd. Vaak is er geen tijd om de tuin goed te onderhouden. Gras maaien, struiken snoeien, bomen snoeien, bomen kappen vraagt ook om deskundigheid.

Wand en vloertegels

Wij zijn leverancier in keramische tegels. Wij bieden een groot keuzeaanbod in de nieuwste trends in vloer en wandtegels aan op diverse prijsniveau's.

Zandstralen

Zandstralen is in het dagelijks taalgebruik gritstralen: een oppervlaktebehandeling van harde materialen waarbij met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen een voorwerp worden geblazen om een schuureffect te bereiken.

Zonwering

Zonwering is soms een luxe en soms een must voor een woning, kantoor, winkel, restaurant of bijvoorbeeld een café. De kunst is om zonwering functioneel te houden en de architectuur van het gebouw in stand te houden. Voor de functionaliteit van zonwering hebben we verschillende systemen tot onze beschikking.

© 2010 - 2022 BREED Advies & Realisatie B.V. is een onderdeel van BREED Ondernemingen B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Geen gebruik zonder schriftelijke toestemming!

Webdesign & Ontwerp door Vince Beus Design  |  Fotografie door Vince Beus